Om beskyttelse af data indtastet på computertastaturet

Med beskyttelse af dataindtastning på computertastaturet kan du undgå, at data indtastet med tastaturet bliver opfanget på hjemmesider. For at aktivere beskyttelse af dataindtastning på tastaturet skal Kaspersky Protection-udvidelsen være aktiveret i browseren. Du kan konfigurere beskyttelse af dataindtastning fra computertastaturet på forskellige websteder. Efter Sikker indtastning er konfigureret, vises en pop-up meddelelse om, at Sikker indtastning er aktiveret ved siden af det område, hvor markøren er indstillet. Som standard er Sikker indtastning aktiveret for alle kategorier af hjemmesider undtagen Internetkommunikation.

Denne funktionalitet er ikke tilgængelig, hvis Kaspersky Small Office Security er installeret på en file server.

Begrænsninger for Sikker dataindtastning

Sikker indtastning i Kaspersky Small Office Security har følgende begrænsninger:

I perioden efter, at du installerer Kaspersky Small Office Security, men inden du genstarter computeren for første gang, vil programmet ikke opfange det første tegn indtastet af brugeren (i noget program).